Horren

Ontdek de horren van A&E

Niets is vervelender dan een huis vol vliegen, muggen en andere ongewenste insecten. Een goede hor voor uw raam voorkomt dat er insecten naar binnen vliegen. A&E maakt horren op maat voor zowel particulieren als bedrijven. Zo kunt u bij ons terecht voor inzethorren voor een naar binnendraaiend raam, maar ook voor rolhorren en op maat gemaakte voorzethorren kunnen wij u van dienst zijn.

Onze horren zijn van uitmuntende kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Wilt u de hor graag laten plaatsen door A&E? Neem contact met ons op om uw horren op maat te laten maken en wij zorgen voor een vakkundige afwerking en montage.

Het allerbeste, of niets...

Bij ons bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit horren. Wij vinden het net zo belangrijk als u dat u in uw woon- of slaapkamer kunt ontspannen met alle ramen open, zonder dat er allerlei vervelende insecten binnenvliegen. Heeft u last van hooikoorts? Ook dan bieden wij de meest ideale horren, met speciaal pollenwerend gaas.

Zo heeft u binnen én geen last meer van insecten, en ook niet meer van eventuele hooikoorts allergieën. Wij zijn erg zeker van de kwaliteit van onze horren, daarom bieden wij u twee jaar volledige garantie op al onze producten. Wilt u uw horren na een tijd vervangen? Ook dan schakelt u ons in voor echte vakmanschap