Merken

Het systeem Schüco Living Variant beleeft u een ongekende mate van flexibiliteit, efficiëntie en procesveiligheid bij de productie en de montage. Het innovatieve Twin-systeem met de lasbare EPDM afdichting, een wereldprimeur maakt een rationele productie mogelijk. Tegelijkertijd ontstaat er een gesloten, visueel aantrekkelijke hoek zonder harde afdichtingshoeken.

Voor vooruitstrevende ramen en deuren, volledig volgens uw wensen en eisen op maat gemaakt.

Het verdiepte kozijnprofiel voor het moderne kunststof kozijn in échte Nederlandse stijl. De Gealan profielen zijn speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Het verdiepte profiel combineert de voordelen van kunststof kozijnen met de ethische uitstraling van houten kozijnen.

Tevens alle voordelen van kunststof kozijnen, hoge isolatiewaarde, geen schilderwerk meer, langere levensduur, weers-en inbraakbestendig.

Aliplast is elegant, slank en met een maximale lichtinval.

Deze reeks van hoogwaardig thermisch onderbroken profielen vindt zijn toepassing daar waar zeer strenge normen gelden voor zowel thermische als akoestische isolatie. De elegante en slanke profielen die speciaal voor deze reeks werden ontwikkeld zijn opgebouwd uit twee holle profielhelften die d.m.v. (hoog) isolerende strips van elkaar gescheiden worden.