Decoratie

Decoratieve ramen met stijl en elegantie

Day 'n Night

De Day ’n Night is speciaal voor kunststof kozijnen gemaakt, maar is ook geschikt voor aluminium en houten raamkozijnen.

Deze wordt geplaatst zonder boren of schroeven en dit systeem bevat twee geplisseerde stoffen in een aluminium frame. Bij ons wordt de Day ’n Night  kant en klaar op maat geleverd en bevestigd door de dubbelzijdige magneet- of staalband op de glaslatten.

Moderne en elegante raamdecoratie die op de millimeter nauwkeurig in uw raam past, zonder onaangename schroefgaten in uw kozijnen.

Lamella

De Lamella bij A&E is een uniek, nieuw systeem, speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn.

Het is een combinatie van een jaloezie en shutter in één, waarbij het product enkel en alleen gekanteld kan worden door middel van een handgreep welke om de lamelle heen is bevestigd.

Fijne voordelen van de Lamella zijn o.a.:

  • Lamellen van dikwandig aluminium in een aluminium frame
  • Montage zonder boren of schroeven
  • Bevestiging door middel van een dubbelzijdig magneet en staalband op de glaslatten van het kozijn
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Kant en klaar op maat geleverd door onze specialisten

Splendid Pliss

De Splendid Pliss is een strak afgewerkte hordeur met ongeëvenaarde voordelen. Het frame bestaat geheel uit aluminium en leverbaar in meerdere kleuren.

De Splendid Pliss is voorzien van zwart geplisseerd gaas en door het verbluffende design is het gaas in gesloten stand niet zichtbaar. De deur wordt eenvoudig gemonteerd met speciale tape en is geschikt voor binnen- en buitenmontage. De Splendid Pliss is bovendien zowel in het kozijn als op het kozijn te plaatsen.  

Het verschil met de originele plisséhordeur van andere aanbieders is het ontbreken van de bekende schakels. Bij de Splendid Pliss hordeur zijn deze vervangen door koorden die op spanning staan. De koorden lopen door het boven- en onderprofiel, door gebruik te maken van deze koorden is de deur stiller bij het open en dicht schuiven. Al met al een waanzinwekkende plissehordeur die wij bij A&E volledig op maat bij u monteren!

Supplente

De Supplente is een stijlvolle combinatie van een geplisseerde hor en raamdecoratie in één. Het ene deel is voorzien van geplisseerd gaas, waarbij het andere deel is voorzien van een raamdecoratie en eigen stof naar keuze.

Waarom kiezen voor Supplente? Het houdt tijdens de lente- en zomerdagen muggen en andere insecten buiten, maar doet niets af aan stijl, elegantie en wooncomfort.

 

  • Standaard plissé raamhor en Splendid Pliss in één systeem
  • Montage op het kozijn door middel van schroeven
  • Geïntegreerde treklijst voorzien van uniek vergrendelingsysteem
  • Uitermate geschikt voor schuine dakramen