Schuifpuien

Verhoog je wooncomfort met schuifpuien

Maak kennis met een van de meest geweldige producten van A&E. Onze schuifpuien brengen letterlijk en figuurlijk licht in uw leven!

Met onze schuifpuien haalt u de buitenwereld naar binnen, zonder ruimteverlies door bijvoorbeeld (gesloten) deuren. Wij werken voornamelijk met een hef-schuifsysteem, omdat de kwaliteit hiervan vele malen beter is dan bijvoorbeeld een smartslide systeem. Zoals u op de afbeelding hiernaast kunt zien, bieden wij een kunststof schuifpuien zowel 2-delig, 4-delig en 3-delig aan.

Ook onze kunststof schuifdeuren zijn de opties met kleuren enorm. U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren en materialen. Op dit moment is een kunststof schuifpui van antraciet erg populair, maar ook wit is tegenwoordig erg gewild.

 

Aluminium schuifpui

Aluminium schuifpuien zien er industrieel en modern uit. Aluminium is onderhoudsvriendelijk en heeft een lange levensduur. Deze variant is meestal iets duurder dan een houten of kunststof schuifpui, maar biedt enorme voordelen.

Houtlook schuifpui

Een schuifpui van hout geeft je woning een warm gevoel, en een klassieke natuurlijke uitstraling. Hout isoleert goed, maar vereist regelmatig onderhoud. Behandelingen en een verfbeurt op zijn tijd zijn dus nodig voor het behoud.

Kunststof schuifpui

Een kunststof schuifpui is onder huiseigenaren erg populair. Kunststof is leverbaar in veel denkbare kleuren. Schuifpuien van A&E gaan gemiddeld 50 jaar mee én is zeer onderhoudsvriendelijk.

Voordelen van schuifpuien

Al onze schuifpuien hebben een drempelloze vloeraansluiting. Daarmee verloopt het naar binnen lopen naadloos, en omgekeerd. Er is bij de montage geen verlies van binnenruimte: de kunststof schuifdeur vormt de wand, zonder richel of houder.

  • Geen onderhoud nodig
  • Strak, tijdloos en een mooi afgewerkt design voor uw woning of pand
  • Inbraakwering conform ‘Politie Keurmerk Veilig Wonen’ (PKVW)
  • Prettig bij woon- of werkruimte door openheid (lichtinval) en uitstraling
  • Een optimaal wooncomfort door geluidsdemping, tochtwering en uitstekende lichtinval
  • Goede productiekwaliteit
  • Simpel, ook met één hand kan een schuifpui eenvoudig bediend worden